New Step by Step Map For σακχαρωδης διαβητης θεραπεια

Αν βρίσκεστε σε θεραπεία με θυροξίνη, θα πρέπει να παρακολουθείτε τα επίπεδα των θυρεοειδικών ορμονών τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

(υπακτικό). Αντίθετα αν το κύριο σύμπτωμα είναι η διάρροια τότε μπορεί να σας δώσει φάρμακα (

Έχει τύχει σίγουρα σε πολλούς από εμάς, να νοιώσουμε κάψιμο στο στήθος που συχνά ανεβαίνει…

Τα προηγούμενα γεννούν την ερώτηση: τι κάνει το έντερο πιο ευαίσθητο; Οι πιο πιθανοί υπαίτιοι είναι το άγχος και οι λοιμώξεις. Πολλοί ασθενείς αναφέρουν ότι το ΣΕΕ τους εκδηλώθηκε σε κάποια περίοδο έντονου άγχους, μετά τον θάνατο κάποιου στενού συγγενή, τη διάλυση μιας σχέσης, ή την απώλεια δουλειάς για παράδειγμα. Πολλές φορές αυτό που πυροδοτεί τα συμπτώματα μπορεί να μοιάζει συνηθισμένο, αλλά να έχει τεράστια σημασία και νόημα για τον ασθενή.

Προκαλεί σημαντικές βλάβες όπως, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, ακρωτηριασμούς get more info κάτω άκρων και τύφλωση. 

Το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (μερικοί το αναφέρουν και σαν σπαστική κολίτιδα) είναι μία από τις συνήθεις καλοήθεις διαταραχές στο πεπτικό σύστημα που έχει αρνητικό αντίκτυπο στο ευ ζην των ασθενών, χωρίς να απειλεί όμως τη ζωή τους.

Η παχυσαρκία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα δημόσιας υγείας, με σοβαρές ιατρικές, κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις.

Παθήσεις – Επεμβάσεις ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΧΟΛΗΦΟΡΩΝ – ΣΠΛΗΝΟΣ – ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΧΟΛΗΣ Πέτρες στη χολή

Απάντηση: Ορισμένα προβλήματα υγείας και ανεπιθύμητες παρενέργειες φαρμάκων μπορούν να προκαλέσουν ή να συντελέσουν στην κούραση. Όταν συμβεί αυ...

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΚΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΟΠΑΘΕΙΑ

  Χαρακτηρίζεται από ανεξέλεγκτη υπεργλυκαιμία, μεταβολική οξέωση και παρουσία κετονικών σωματίων στο αίμα. 

Άνθρωποι χαμηλότερης κοινωνικής και οικονομικής τάξης κινδυνεύουν περισσότερο από την ασθένεια λόγω κακής ποιότητας διατροφής και μάλιστα σε μικρότερες ηλικίες, με αποτέλεσμα και ο επιπολασμός της παιδικής παχυσαρκίας να παρουσιάζει αυξητικές τάσεις.

Αρχικά, η ασθένεια δεν έχει συμπτώματα, δηλαδή δεν υπάρχει πόνος, πυρετός, πρήξιμο ή πνίξιμο αν και ορισμένοι ασθενείς μπορεί να παραπονεθούν για «σφίξιμο» στο λαιμό. Καθώς η κατάσταση επιδεινώνεται, οι υποθυρεοειδισμός συνδέεται με ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων που είναι συνάρτηση της βαρύτητας της ασθένειας αλλά και της ηλικίας του ασθενούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *